Kantoorruimtes van 20m2 tot 200m2

Hofstaete is een bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de Schiekade. Het gebouw ‘De Hofstaete’ bestaat uit een vijftal verdiepingen en is ingedeeld in units van verschillende metrages. Er zijn kantoorruimten van 15m2 tot 200m2. Uiteraard kan je ook een hele etage huren. Vanaf 2014 is het ook mogelijk om flexplekken of een vergaderruimte te huren. In overleg met jou bestaat de mogelijkheid om de juiste ruimte te realiseren. Of jij nu 2 of 20 werkplekken nodig hebt: de mogelijkheden zijn er.

24/7 toegang

Elk kantoor heeft eigen sleutel(s) en pasje(s). Hiermee heb je dag en nacht toegang tot je kantoor. In het kantoorcomplex is een lift aanwezig. Elk kantoor heeft de mogelijkheid zijn eigen klanten binnen te laten.

Kantoorruimte010 is betaalbaar, betrouwbaar en transparant. We houden van een heldere en no-nonsense aanpak.

Er zijn meerdere contractmogelijkheden. Je kunt bij ons een flexplek beleggen of een ruimte huren voor langere tijd. Bij de huurprijs zit een standaard servicepakket.

Plan een bezichtiging en ontvang meer informatie →

Voorzieningen

Elke verdieping heeft een keukenblok en ruime toilletruimtes.

De openbare ruimtes worden regelmatig schoongemaakt door ervaren schoonmakers. Dit is niet de enige service bij Kantoorruimte010. Naast onze uitstekende standaard servicepakket zijn er ook nog upgrades mogelijk.

Benieuwd naar de rest van de service? Klik snel verder →

Kleine kantoorruimtes (tot 20m2)
Middelgrote kantoorruimte
Middelgrote kantoorruimtes (20-50m2)
Grote kantoren

Hele verdieping huren

Vergaderruimte

Flexplekken & vergaderruimtes