Er zijn voldoende parkeerplekken rondom Hofstaete. Waar kunt u parkeren en waar moet u rekening mee houden?

Parkeren voor de deur

Foto Google Maps

Parkeren voor de deur

Het is mogelijk om direct voor de deur te parkeren. Zeker wanneer u vroeg bent, is de kans groot dat u direct voor de deur uw auto kwijt kan.

Parkeren op de parkeerplaats van de Molenwaterweg

Wanneer er voor de deur geen parkeerplekken vrij zijn, kan u doorrijden naar de parkeerplaats op de Molenwaterweg. Deze ligt op 100 meter afstand van Hofstaete en heeft ruime parkeermogelijkheden. Over het algemeen is er op de Molenwaterweg altijd plaats. Maar ook verderop en aan de overkant van de Schiekade zijn volop parkeerplekken en parkeerplaatsen aanwezig.

Parkeren aan de Molenwaterweg

Foto Google Maps

Betaald parkeren voor bezoekers

In het centrum van Rotterdam is het betaald parkeren. Parkeerders kunnen betalen met 06- parkeren of bij de parkeerautomaat. Parkeren is gratis van 23.00 uur ’s avonds tot 9.00 uur ’s morgens en op zondag van 9.00 tot 12.00 uur. De kosten voor betaald parkeren bedragen € 0,50 per 12 minuten. Lees over de betaalwijzen voor parkeren in Rotterdam →

Parkeren voor ondernemers

Bedrijven in betaaldparkeergebieden kunnen – onder bepaalde voorwaarden – tegen een sterk gereduceerd tarief via een parkeervergunning parkeren. Lees op de website van Rotterdam hoe een parkeervergunning aangevraagd kan worden.